Eigenaar van MK Jewelry, Marlies Katy is afgestudeerd in de Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar
studie werkte ze bij juwelier Lyppens en Schipper, veilinghuis Christie’s Amsterdam en liep ze stage bij Christie’s in Londen. Nadat ze haar Masters had behaald, werkte ze bij Forrester Research in de retail department en studeerde International Trade and Commerce aan de Universiteit van Californie in Berkeley. Ze behaalde haar edelsteenkundige diploma (FGG) in Idar-Obertein en daarna heeft ze een jaar bij Bonebakker gewerkt. In 2005 begon Marlies haar eigen juwelenbedrijf met haar eigen winkel en eigen MK juwelenlijn. Ze had drie jaar twee winkels, in 2011 besloot ze de winkel in de PC Hooftstraat te sluiten, om zich op een high end juwelierzaak te richten met goede kwaliteit en service. In 2015 besloot haar pand in de 9 straatjes te verhuren en verder te gaan met een online website met wat zij altijd het leukste vindt: haar eigen lijn en het ontwerpen van mooie juwelen.

In een wereld van globalisatie, hebben mensen de behoefte aan exclusiviteit en kwaliteit. De juwelen die wij ontwerpen vertellen verhalen, niet alleen over dingen die ons inspireren maar ook over u, onze klant.

Het proces om het juist juweel voor u te zoeken is erg belangrijk, ik wil graag een langdurige relatie met u opbouwen. Het is de liefde voor individualiteit en kwaliteit van de juwelen wat MK Jewelry unique maakt. Elke juweel van de eigen lijn is hangemaakt en ontworpen om gecombineerd te worden:  Ontwerpen uw eigen set ringen, kettingen om lang en kort te dragen,
met of zonder cliphangers en oorbellen met edelstenen of parels. Op je eigen manier te dragen om je eigen persoonlijk te onderstrepen. Het leven draait om keuzes en ik ben trots dat u voor MK Jewelry kiest. Geniet!”

Marlies Katy Smit – Eigenaar MK Jewelry
marlies@mk-jewelry.com