VERZENDWIJZE

Het product wordt standaard verzonden met PostNL, artikelen boven de 150,- worden aangetekend verstuurd.
Bij bedragen minder dan 150,- euro wordt standaard verzonden als brievenbuspakket (€4,50) je ontvangt dan geen track en trace code. Houd er ook rekening mee dat het soms langer kan duren voor jouw brievenbuspakketje wordt afgeleverd. MK Jewelry niet is aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging door de post. Bestellingen buiten Nederland kunnen er langer overdoen.

LEVERTIJDEN

De gemiddelde levertijd is 4/5 dagen. Mocht een artikel niet op voorraad zijn (in jouw maat) nemen wij contact met je op, de levertijd bedraagt dan uiterlijk 3 weken. Mocht je iets op maat gemaakt willen of een gravure in een juweel dan is de levertijd 2 weken of in overleg sneller.

RETOURNEREN

Is het product dat je hebt besteld hebt niet wat je verwacht had of is de maat niet goed neem dan contact op. De bestelling kan je terugsturen, bij bedragen boven 150,- moet dit aangetekend, binnen 7 dagen na ontvangst. De kosten van deze retour zijn voor eigen rekening en afhankelijk het postorderbedrijf. Onderstaand vind je de retourinstructies:

Stap 1:
Neem contact op met marlieskaty@mk-jewelry.nl of via chat en vermeld hierin duidelijk wat je hebt besteld. Ik zal dan contact opnemen met betrekking tot de vervolgstappen.

Stap 2:
Wanneer je een retourbevestiging hebt ontvangen, kan je de artikelen verpakken en retoursturen via PostNL.

Stap 3
Verstuur de artikelen met PostNL. Het retour adres ontvang je via de e-mail wanneer je aangeeft dat je het artikel retour wilt sturen.

Breng je retour naar het postkantoor. De kosten voor het verzenden per post zijn voor eigen rekening. Verstuur het pakketje boven de 150,- euro aangetekend en bewaar de track & trace code van je retour goed, totdat je bevestiging hebt gekregen dat je artikel retour is ontvangen.

Het verschuldigde orderbedrag van je retourzending wordt teruggestort op de (bank)rekening die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van retour ontvangst maximaal 14 werkdagen.

RETOURVOORWAARDEN

Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 7 dagen.
De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.
Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening, verstuur daarom altijd aangetekend.
Retourzendingen worden alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief verpakkingen worden teruggestuurd. Aanbiedingen kunnen niet worden geretourneerd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.