Op maat gemaakt

Zoek je een bijzonder juweel maar kun je het niet vinden? Wil je een juweel die niemand anders heeft of die helemaal aan je wensen voldoet? MK Jewelry denkt graag iedere levensfase met je mee. Verjaardagen, verloven, trouwen, geboorte of overlijden of jezelf of een ander verwennen zijn momenten waar een passend juweel bij hoort.

Handgemaakte juwelen kunnen bestaan uit zowel met diamanten als met gekleurde edelstenen gezette ringen, armbanden, kettingen, hangers of oorbellen, in verschillende kleuren goud. Zowel modern als klassiek, het belangrijkste is dat de ring tijdloos is en van topkwaliteit. De ringen kunnen tegen elkaar aanschuiven of niet, de hangers en oorbellen kunnen worden gewisseld. Gaan jullie trouwen of een andere verbintenis afsluiten en hebben jullie een andere smaak, geen probleem, de ringen hoeven geen set te zijn maar kunnen door een subtiele touch wel bij elkaar horen.

Graag maak ik juweel samen met jou op maat door de beste goudsmeden gemaakt en de beste diamantzetters gezet. Met jouw eigen ideeen en onze vakmanschap en kennis komen we samen altijd tot mooie ontwerpen. Ook vermaken wij oude juwelen of steken ze in een nieuw jasje. We kunnen ook je juwelen die je hebt samen bekijken en ze opfrissen met een aantal nieuwe items zoals aanschuifringetjes of cliphangers waardoor je bepaalde stukken weer met plezier gaat dragen. Ik neem graag de tijd voor je/jullie, dus een afspraak maken kan altijd.